KookJij

Babi goelai kling (varkensvlees)

Een heerlijk babi goelai kling (varkensvlees) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Babi goelai kling (varkensvlees) te bereiden

Vlees met het zout in het water half gaar koken.
De sjalotjes, ketoembar, djinten, koenjit en lomboks fijn stampen en aanbraden in de olie.
Het mengsel bij het vlees voegen met de knoflook en de gemalen amandelen.
Voeg nu langzaam het kopje santen toe.
Zachtjes door laten koken tot het vlees gaar is en de saus gebonden is.
Voor het opdienen het citroensap erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst