KookJij

Asperges met tournedos in eigen jus

Een heerlijk asperges met tournedos in eigen jus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Aspergerecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges met tournedos in eigen jus te bereiden

Schil en gaar de asperges (mooie exemplaren van het wijsvingerformaat) volgens de aanwijzingen in het basisrecept.
Bind de tournedos op met een touwtje en bestrooi ze met versgemalen peper.
Braad de tournedos snel even aan, bestrooi ze met wat zout en zet ze warm weg.
Ontvet het braadvocht en laat het langzaam inkoken. Monteer de saus met boter en breng ze op smaak met versgemalen peper en zout.
Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in pIakken.
Rooster de paddenstoelen snel in een vrijwel droge pan.
Haal de asperges uit het kooknat, laat ze uitlekken en leg ze op de borden.
Leg er de tournedos en de paddenstoelplakjes bij en schep er wat tournedosjus over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst