KookJij

Andijviesalade met steak

Een heerlijk andijviesalade met steak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Andijviesalade met steak te bereiden

Schil de aardappelen. Maak de boontjes schoon en breek ze doormidden. Spoel de andijvie en snij de grote bladeren in stukken.


Kook de aardappelen half gaar. Snij ze in lange partjes. Bak ze even in wat olie.


Kook de boontjes beetgaar, giet af en laat meteen schrikken onder ijskoud water.


Meng de andijvie met de aardappelen en prinsessenboontjes.


Roer een dressing van de notenolie, de wijnazijn, de mosterd, peper en zout. Maak er de salade mee aan.


Bak het spek knapperig en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de biefstuk naar smaak en snij hem in plakjes.


Verdeel de salade over de borden en leg er het vlees bij. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst