KookJij

Aardappelen opgebakken met worteltjes en rode ajuin

Een heerlijk aardappelen opgebakken met worteltjes en rode ajuin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen opgebakken met worteltjes en rode ajuin te bereiden

Kook de aardappelen in blokjes gesneden in licht gezouten water met een scheutje azijn bijna beetgaar.
Wortelen in schijfjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de wortelen en ajuin aan in boter ( grote diepe pan ) voeg honing toe en kruiden.
De aardappelen toevoegen en alles even goed aanbakken.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Veel draai plezier op deze onweerachtige zwoele morgen ;-)
derbyke

derbyke zegt:
:);):p
derbyke

derbyke zegt:
Blijf jij maar lekker in uw nestje liggen, wij genieten van de heerlijke gerechten die op tafel komen:) groetjes van ons 3tjes :);):p