KookJij

Zeebaars proberen waard

Een heerlijk zeebaars proberen waard recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeebaars proberen waard te bereiden

Bak de vis aan beide kanten met boter goed aan.Zet het vuur iets lager en laat rustig gaar stoven met een goede scheut citroensap en goed kruiden naar wens.
Aardappelpuree klaarmaken ...iedereen weet wel hoe het moet.
Stoof de ajuinen zowel de look als champignons beetgaar in boter evenzeer kruiden als laatste de kerstomaatjes en citoensap toevoegen.Even laten sudderen.Dresseer op bord en werk af met peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Marianne ,zeker lekker en gezond ...maar forel word al zoveel gegeten en heb er al recepten op mijn pagina staan ..dus eens iets anders.Groetjes van ons 3 :);):p...maar zeker met forel proberen .:)
marianne

marianne zegt:
Vis is gezond en lekker, probeer het ook eens met forel, dat ga ik vast doen!:);):p