KookJij

Dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis

Een heerlijk dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel aardappelpuree speciaal met trio van vis te bereiden

Ajuin en look fijn snijden.
Spruiten halveren.
Vis kruiden en in bloem wentelen.
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en deze pureren en kruiden en een beetje olijfolie eronder mengen.
Groenten beetgaar aanstoven in een beetje olijfolie.
Schil de peterseliewortels en snij deze in blokjes. Kook ze in licht gezouten water +/- 15 min. Giet af en pureer, voeg de room, peper, zout en muskaatnoot toe.
Neem een uitsteekvorm, insmeren met boter en vul deze met aardappelpuree, groenten en opnieuw puree eindig met groenten. Zet deze even onder de grill om warm te houden.
Vis gaar aanbakken in een beetje boter.
Dresseer alles zeer warm op bord.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst