KookJij

Wurstgulasch

Een lekker, budget gerecht, dat iedereen smaakt en een favoriet van kinderen is. Ik las dit recept in de Berliner Kurier . Elk Duits gezin heeft zó een eigen recept van dit smakelijk snel gerecht met worstjes. Dit is het mijne , geïnspireerd op een bestaand recept.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wurstgulasch te bereiden

  1. Verwarm de olie in een pan en fruit de ui glazig.
  2. Voeg de knoflook toe en bak even mee.
  3. Voeg de rode en gele paprika toe en bak deze ook enkele minuten mee.
  4. Vervolgens gaan er de stukjes worst doorheen om ook even mee te bakken.
  5. Voeg de tomato frito toe en laat enkele minuten zachtjes pruttelen.
  6. De room erbij en breng de schotel op smaak met peper , zout en royaal paprikapoeder.
  7. Laat 20 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe alles door.
  8. Proef en voeg zo nodig nog paprikapoeder toe. Bestrooi met de bosui.
  9. Serveer de Wurstgulasch met pasta, rijst of brood.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Het lekkerste met pasta naar keuze, maar rijst of naar believen brood
smaakt ook prima.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst