KookJij

Dagschotel: opgebakken pladijs met koude schotel

Een heerlijk dagschotel: opgebakken pladijs met koude schotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: opgebakken pladijs met koude schotel te bereiden

Serveer koude groenten op bordje hier werd evenzeer aardappelsla bij geserveerd. http://www.kookjij.nl/recept-aardappelsla-op-een-zomerse-dag
Vis spoelen onder koud stomend water, droogdeppen en zeer goed kruiden.
Wentel in bloem en bak deze gaar aan.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst