KookJij

Ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren

Een heerlijk ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ardeens rundsnaaldje met zijn garnituren te bereiden

Bak het vlees aan beide kanten bruin aan in boter, zet het vuur lager en laat een 15 min zachtjes garen.
Aardappelen koken, afgieten, pureren en kruiden meng er een beetje olijfolie onder.
Asperges in stukken snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Wok de asperges in olijfolie bijna beetgaar, aan kruiden en een scheut amaretto erover, vervolgens de courgette en tomaatjes toevoegen. Als laatste de kaas eronder roeren.
Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo slaatje, zo kun je ook noemen maar licht gerookt:);):p
slaatje

slaatje zegt:
Hoi Hilde, is het dan wellicht de ossehaas?
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Slaatje, het is een licht gerookt haasje van het rundsvlees. Groetjes van ons 3tjes :);):p
slaatje

slaatje zegt:
Hilde, het ziet er weer heel erg lekker uit :p maar wat is een ardeens rundsnaaldje :( ????? Groetjes Gerda :p:p:p:p