KookJij

Sandwichrolletjes met ei en basilicum

Een heerlijk sandwichrolletjes met ei en basilicum recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: tapas van Domy
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sandwichrolletjes met ei en basilicum te bereiden

Snijd de korsten van het brood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige broodrepen. Bestrijk het brood met de tomatentapenade. Leg de blaadjes basilicum op de tapenade en verdeel hierover de eiersalade. Rol de broodrepen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast.
Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AnnikaT

AnnikaT zegt:
Je kan er wraps, brood, omelet, van alles voor gebruiken en de vulling is heerlijk!(met omelet wordt het wel erg veel EI)
patricia

patricia zegt:
Je kan ook het brood vervangen door wrapvellen. Die heb je tegenwoordig ook in verschillende smaken.