KookJij

Romige hangop

Een heerlijk romige hangop recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romige hangop te bereiden

Spoel een schone theedoek onder de kraan en wring goed uit. Hang een zeef over een grote kom. Leg de theedoek erin en giet de yoghurt erin. Laat min. 6u uitlekken in de koelkast.

Snijd het vanillestokje open, schraap met een mesje het merg eruit. Roer door de uitgelekte yoghurt.

Klop de slagroom op met de suiker. Spatel voorzichtig door de uitgelekte yoghurt.
Serveer met fijngesneden seizoensfruit of geroosterde noten met honing.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst