KookJij

Roggebroodhapje met biet en zalm

Een heerlijk roggebroodhapje met biet en zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roggebroodhapje met biet en zalm te bereiden

In kommetje olie en citroensap tot dressing kloppen. In ander kommetje bieslook, kappertjes en 1/2 eetlepel dressing door elkaar scheppen. Biet in 8 plakjes snijden en er met uitsteekvormpje 8 even grote rondjes uitsteken. Plakjes in dressing leggen. Sneetjes roggebrood in vieren snijden en dun bestrijken met mayonaise. Hierop plakjes biet leggen en zalmblokjes erover verdelen. Bieslook en kappertjes erop scheppen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst