KookJij

Pappardelle met kaneelbolognese

Een heerlijk pappardelle met kaneelbolognese recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 135 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pappardelle met kaneelbolognese te bereiden

1. Maak de groenten schoon en snij ze in stukjes. Snij de pancetta in reepjes. Bak ze samen een vijftal minuutjes in de boter.
2. Doe er dan het gehakt en de kaneel bij en bak het vlees al roerend rul op hoog vuur. Blus met de fond.
3. Doe er de tomaten bij, dek af en laat de saus 2 uur zachtjes sudderen. Breng op smaak met peper.
4. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en vermeng met de saus. Bestrooi met de parmezaan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst