KookJij

Knakworstjes in bladerdeeg

Een heerlijk knakworstjes in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Kinderen - Snacks
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knakworstjes in bladerdeeg te bereiden

De oven voorverwarmen op ± 180 graden
Bladerdeeg laten ontdooien, de knakworstje in 3 stukjes snijden, het bladerdeeg wat uitrollen en in 6 gelijke stukken snijden het spek in reepjes snijden en dat om de knakworstje rollen en dan in de bladerdeeg inrollen en met een vork de zijkanten rondom dichtdrukken, het ei opkloppen en met een kwastje in smeren.
Op de bakplaat leggen met wat ruimte er tussen als het bladerdeeg bruin is uit de ovenhalen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Roy

Roy zegt:
Dit is ook lekker met Frikandel en partyworsjes
Ria Nillesen

Ria Nillesen zegt:
Aan Christey winkel. de oven op 180 graden voorverwarmen en dan ± 20 minuten tot het bladerdeeg lekker bruin is en dan zijn goed.
christey winkel

christey winkel zegt:
ik heb het gemaakt op een feestje maar er staat de oven voorverwarmen op 180 graden maar er staat niet hoelang