KookJij

Kabeljauw in pittige tomatensaus

Een heerlijk kabeljauw in pittige tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in pittige tomatensaus te bereiden

Breng de pastasaus met de citroen aan de kook.
Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak.
Leg de vis in de tomatensaus. Stoof de vis in ± 10 min. gaar. Strooi het basilicum erover. Lekker met tagliatelle en ijsbergsla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

djmagich

djmagich zegt:
Dit is ook erg lekker met door het aan te vullen met wat paprika en champignons. Tevens ipv Tagliatelle is chinese eiermie er ook erg lekker bij!
angele

angele zegt:
Zeer lekker en vlug,gemakelijk ,en smakelijk:):)
djmagich

djmagich zegt:
Heb het ook gemaakt, vond het erg lekker, alleen de (zelf gevangen) kabeljauw heb ik in kleine stukjes gemaakt ipv zo er in.