KookJij

Italiaans gehakttaartje

Een leuk gehakttaartje en lekker, maak het maar en proef!!
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: een beetje van AH en van mezelf
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaans gehakttaartje te bereiden



Oven voorverwarmen op 200 graden.

Gehakt mengen met ui,ei en de italiaanse kruiden.
Tomatenpuree erdoor mengen en evt.zout en peper bijvoegen naar smaak.
Alles in een vorm doen en de tomatenplakken erop leggen.
Een beetje peper en zout erop en sprenkel er een beetje olijfolie over. 
25 min.in het midden van de oven bakken.
Na 25 min.de kaas erop strooien of een plak cheddarkaas en nog 5 min.laten smelten,daarna nog een paar min.onder de grill om de kaas te bruinen.

Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)

Wij hebben dit gegeten met een gekookte aardappel en spinazie met boursin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marianne

marianne zegt:
Zal zonder twijfel lekker zijn. :p;):)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Bafke , probeer je fototoestel eens op een andere manier in te stellen.Wie weet, ik trek mijn foto's van heel dicht bij...of automatisch proberen waard. Groetjes van ons 3 :);):p
Tania

Tania zegt:
Dat was in het begin bij mij ook een probleem. Maar misschien kun je eens proberen om de foto's van een iets grotere afstand te maken. Succes! Groetjes, Tania:)
bafke

bafke zegt:
jammer dat de foto's nooit echt mooi doorkomen ik doe m'n best.