KookJij

Goud zeebrasem krokant aangebakken

Een heerlijk goud zeebrasem krokant aangebakken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Goud zeebrasem krokant aangebakken te bereiden

Spoel de vissen zorgvuldig dep ze droog smeer goed in met mosterd zowel de binnenkant.
Kruid goed af en wentel in bloem.
Bak deze gaar aan in boter met olijfolie.
Serveer zeer warm met groenten & aardappelen naar keuze.
Hier werden opgebakken aardappelen met champignons en tomaat bij geserveerd.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Echte visboertjes hé :);):p
Anna

Anna zegt:
Ziet er weer tof uit!!;):p