KookJij

Glaasje van boursin, tomaten en tapenade

Een heerlijk glaasje van boursin, tomaten en tapenade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Niete
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Glaasje van boursin, tomaten en tapenade te bereiden

Snij de tomaten in kleine blokjes. Bedek de bodem van het glaasje met een laagje tapenade. Doe de boursin in een kom en plet een beetje met een vork of houten lepel, zodat het mengsel smeuïger wordt (zorg dat de kaas niet recht uit de ijskast komt, anders is hij te stijf), doe de kaas over de tapenadelaag en eindig met de tomatenblokjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lia

Lia zegt:
Super, dank je wel!!
kriena

kriena zegt:
Reactie op Lia, Misschien kan je een rijpe avocado proberen
Lia

Lia zegt:
Ik lust geen tomaat is er een ander alternatief voor de tomaat?
dorothy

dorothy zegt:
fijn:D
Annemarie

Annemarie zegt:
Heerlijk.
liske

liske zegt:
Less is more!
kriena

kriena zegt:
Dit ga ik vanavond maken het lijkt me heerlijk.
mich

mich zegt:
ziet er simpel en smakelijk uit, mooi zo;)
wimpie

wimpie zegt:
zalig Doortje;):p