KookJij

Gevulde steak met Parmezaanse kaas en peterselie

Een heerlijk gevulde steak met parmezaanse kaas en peterselie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde steak met Parmezaanse kaas en peterselie te bereiden

Plaats de steaks op een snijplank en snijd in twee plakken, maar niet helemaal door, dus de plakken zitten nog aan elkaar.
Doe de knoflook in een keukenmachine met de peterselie en de kaas. Mix tot heel goed gemengd.

Doe wat van het mengsel in iedere steak en bak de steaks 3 minuten per kant of naar eigen smaak.
Laat 2-5 minuten rusten.


Schenk ondertussen de wijn in de pan en verwarm tot het kookt,
voeg dan de boter, zout en peper toe.
Goed mengen.
Schenk de saus over de steaks.

Mijn kookverhaal (Jacko Cornelissen)

Serveer met frites en een salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Deze staat bij m'n favouriten! Lijkt me heerlijk:p:)