KookJij

Conchiglie met ham en erwtjes

Een heerlijk conchiglie met ham en erwtjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Conchiglie met ham en erwtjes te bereiden

1. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water.
2. Snij de ham in dobbelsteentjes en bak ze 1 minuut in de boter, op hoog vuur. Voeg de room en de bouillon toe en laat even inkoken. Doe er de erwten bij en breng op smaak met peper en zout.
3. Giet de pasta af en vermeng met de saus. Laat alles nog even doorwarmen. Serveer de kaas in een kommetje apart.
4. Extra lekker met gebakken champignons erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Bedankt om te laten weten dat het lekker was
marion

marion zegt:
Het is een simpel gerecht en niet duur en is snel klaar en was heel lekker. Smakelijk eten.