KookJij

Carpaccio van rammenas

Een heerlijk carpaccio van rammenas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carpaccio van rammenas te bereiden

Schil de rammenas en snijd in fijne plakjes.

Blancheer de tuinbonen, laat schrikken onder koud water. Dop de tuinbonen.
Leg de rammenasplakjes op het bord, lichtjes opgeplooid. Verdeel de tuinbonen erover. Werk af met olijfolie, zeezout, piment. Garneer met de scheutjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst