KookJij

Bagel met kiwi en Zwitserse kaas

Een heerlijk bagel met kiwi en zwitserse kaas recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bagel met kiwi en Zwitserse kaas te bereiden

Spoel de andijvieblaadjes en zwier ze droog. Schil de kiwi’s en snij ze in plakjes.
Roer de honing los met de mosterd, kruid met peper en zout.
Halveer de bagels horizontaal. Bestrijk de onderste helft met het honing-mosterdmengsel. Beleg met andijvieblaadjes, kaas en kiwiplakjes. Serveer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst