Recept
« Terug naar recepten
					
						Zuppa di zucchini    ( courgettesoep )
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zuppa di zucchini ( courgettesoep )
Een heerlijk zuppa di zucchini    ( courgettesoep ) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen kookclub
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zuppa di zucchini ( courgettesoep ) te bereiden
Was de courgetes snijd ze in vrij dikke plakken.
Verhit de boter en bak hierin de courgetteplakken tot ze zeer lichtbruin van kleur zijn.
Voeg de bouillon toe, breng alles aan de kook, draai het vuur laag en laat de soep ca 10 min zachtjes doorkoken.
Roer de eieren met de basilicum en de helft van de geraspte Parmezaanse kaas los.
Neem de pan met de soep van het vuur en roer er de losgeklopte eiermassa door.
Maak de soep op smaak met zout en peper en serveer hem onmiddellijk.
Strooi de rest van de Parmezaanse kaas over de soep wanneer deze in bord of kop is geschonken.
Geef bij de soep dunne sneetjes geroosterd brood
 
									Verhit de boter en bak hierin de courgetteplakken tot ze zeer lichtbruin van kleur zijn.
Voeg de bouillon toe, breng alles aan de kook, draai het vuur laag en laat de soep ca 10 min zachtjes doorkoken.
Roer de eieren met de basilicum en de helft van de geraspte Parmezaanse kaas los.
Neem de pan met de soep van het vuur en roer er de losgeklopte eiermassa door.
Maak de soep op smaak met zout en peper en serveer hem onmiddellijk.
Strooi de rest van de Parmezaanse kaas over de soep wanneer deze in bord of kop is geschonken.
Geef bij de soep dunne sneetjes geroosterd brood
                    