Recept
« Terug naar recepten
					
						Zomers Spaanse Omelet met Chorizo
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zomers Spaanse Omelet met Chorizo
Een heerlijke smaakvolle omelet, met voldoende groente , zoals zoete
puntpaprika, ui en bosui, die je in circa 20 minuten op tafel zet. Ideaal op
een vrijdagavond . 
            
            
					
									Recept van:
									Lidy Berkx
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zomers Spaanse Omelet met Chorizo te bereiden
- Klop de eieren los met een klein scheutje melk en breng op smaak met peper en zout. Zet even opzij.
 - Bak de plakjes chorizo in een hapjespan knapperig.
 - Haal de chorizo uit de pan en laat op keukenpapier uit lekken.
 - Verwijder het meeste vet en fruit de paprika, rode ui en bosui enkele minuten in het overgebleven vet.
 - Voeg de chorizo toe . Roer alles om en voeg de geklopte eieren toe.
 - Laat de omelet op een zacht vuurtje stollen. Strooi er de cheddar over en laat smelten.
 - Werk de omelet af met wat gesnipperde bladpeterselie. Halveer de omelet en serveer op een sneetje stevig brood.
 - Lekker met een komkommersalade met rode ui.
 
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Lekker en snel. ideaal als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. 
									
                    