KookJij

Zeebaars met venkel salade, geroosterde asperges en chorizo vinaigrette

Culinair wordt u aangeboden door Steef! Makelaars in samenwerking met Restaurant De Burgemeester te Bleskensgraaf.
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: in&om, editie zomer 2016
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeebaars met venkel salade, geroosterde asperges en chorizo vinaigrette te bereiden

  1. Schil de asperges.
  2. Kook ze beetgaar.
  3. Snij vervolgens de venkel fijn.
  4. Aansluitend kan de chorizo in brunoise gesneden worden (kleine blokjes).
  5. Maak de vinaigrette door de pijnboompitjes te roosteren.
  6. Voeg de gesneden chorizo toe.
  7. 2 eetlepels olijfolie en a la minute de gesneden bieslook toevoegen.
  8. Rooster de asperges.
  9. Bak gelijktijdig de zeebaars op de huid.
  10. Maak de venkel salade aan met olijfolie.
  11. Naar smaak zout en peper en iets gesneden bieslook toevoegen.
  12. Bord opmaken en eet smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Dit lijkt mij echt heerlijk!