Recept
« Terug naar recepten
					
						Zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten
Een heerlijk zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Henny Lansink
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									40 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zandkoekjes met koffie, chocolade en hazelnoten te bereiden
  Meng de boter, koffiepoeder, ei en de basterd.
Meng en zeef bloem, bakpoeder, cacao, en meng met de gehakte hazelnoten.
Voeg bloem bij botermassa en meng tot een deeg.
Maak een rol van 4 centimeter dik, en voeg koud voor een tijdje.
Laat 12 uur in de koeling opstijven.
Verwarm de oven op 175 graden.
Snijd plakjes van 0,5 cm.
Leg ze op bakplaat met bakpapier.
Bak 12 - 14 minuten.
   
									Meng en zeef bloem, bakpoeder, cacao, en meng met de gehakte hazelnoten.
Voeg bloem bij botermassa en meng tot een deeg.
Maak een rol van 4 centimeter dik, en voeg koud voor een tijdje.
Laat 12 uur in de koeling opstijven.
Verwarm de oven op 175 graden.
Snijd plakjes van 0,5 cm.
Leg ze op bakplaat met bakpapier.
Bak 12 - 14 minuten.
 
                    





 
					
Willemien uit Canada zegt: