KookJij

Zalmhaasje met groenten en spekjes

Een heerlijk zalmhaasje met groenten en spekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jeannine
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmhaasje met groenten en spekjes te bereiden

Verhit de boter, voeg de groenten toe en laat het geheel 2 minuten stoven. Voeg spekblokjes toe, leg er de diepgevroren zalm op, kruid met peper, giet wijn erover en laat 20 minuten onder deksel zacht stoven. Na 10 minuten de zalm omdraaien.
Haal de vis uit de pan, alsook de groenten en spekblokjes. Voeg de hete kippenbouillon bij het kookvocht, voeg mosterd toe en laat 2 minuten koken. Bind de saus lichtjes met sausbinder, breng op smaak met peper en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst