KookJij

Zalmbouillon met noedels

Zalmbouillon
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Vis op zijn best magazine - John West
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmbouillon met noedels te bereiden

  1. Breng de kokendhete vleesbouillon op smaak met sojasaus en een scheutje sherry.
  2. Kook de mie volgens de aanwijzingen op het pak gaar.
  3. Kook de peultjes beetgaar.
  4. Voeg de mie en de peultjes toe aan de bouillon en verdeel er een uitgelekt blikje wilde rode zalm over en een fijngesneden lente-ui.
  5. Verwarm nog kort en eet smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tanja Hermens

Tanja Hermens zegt:
Jammer dat ik mijn menu voor de paasdagen al klaar heb anders had ik dit recept gebruikt voor bij de brunch of diner! Maar ik sla het op bij de favorieten, zoals veel recepten van Kookjij :-) Fijne paasdagen allemaal!