KookJij

Zalmbeursjes gevuld met grijze garnalen

Een heerlijk zalmbeursjes gevuld met grijze garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: smulweb
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmbeursjes gevuld met grijze garnalen te bereiden

Mix de yoghurt samen met de tomaat en de chilipeper tot een gladde saus, schep er de dille door en breng op smaak met zout.
Leg de plakken zalm op de borden en verdeel er de sla over, bestrooi met garnalen en tomaatblokjes, besprenkel met yoghurtdressing en vouw tot pakketjes, bind af met bieslooksprieten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erika

Erika zegt:
Helen
ja dat zijn Hollandse en bij ons zijn het belgische;)
helen

helen zegt:
:plijkt me heel erg lekker,grijze garnalen bedoel je Hollandse?:D