KookJij

Zalm-lasagna

Een heerlijk zalm-lasagna recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm-lasagna te bereiden

Snijd de asperges in schuine stukjes van ca. 3 cm lang en kook ze bijna gaar. Haal de aspergestukjes uit de pan. Verhit de olie en boter in een wok. Fruit hierin het fijngesnipperde sjalotje. Voeg de asperges en de schoongemaakte en in plakjes gesneden champignons toe en roer dit op een hoog vuur goed door elkaar. Roer de garnalen erdoor en blus het geheel af met witte wijn. Schep de tomatenpuree erdoor. Voeg room en bieslook toe. Schep alles goed door en breng op smaak met zout en peper. Leg op 4 voorverwarmde borden een plak zalm, verdeel er de asperge-garnalenmassa over en dek dit af met een plak zalm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst