KookJij

Zachte chocoladetaart

Een heerlijk zachte chocoladetaart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: eva
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zachte chocoladetaart te bereiden

Smelt de boter en de chocolade au bain marie. Splits de eieren en klop de eierdooiers los met de suiker. Giet het boter en chocolademengsel in de kom en roer het luchtig doorelkaar. Klop in een schone kom de eiwitten stijf en schep deze met twee eetlepels bloem door het andere mengsel. Giet het beslag in een beboterde bakvorm (bv een quichevorm) en bak de taart gedurende 40 minuten in de oven op 150 graden.

De taart hoort nog zacht te zijn van binnen. Serveer deze met een beetje poedersuiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bram

bram zegt:
:):) Dank je, we vonden niks om te maken maar nu wel:p:p en het is lekker, dank je.
michellee

michellee zegt:
okee ik ga het proberen dankje:)
Doortje

Doortje zegt:
gelijk met de chocola au bain marie
michellee

michellee zegt:
moet je de boter ook au bain marie smelten of gewoon in een pannetje?