Recept
« Terug naar recepten
					
						Yam neua
						PT651M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Yam neua
Een heerlijk yam neua recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 651 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Salades
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Thailand
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									R. Guerand
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Yam neua te bereiden
 Maak een marinade van de gember, sojasaus, 3 eetlepels vissaus, 2 eetlepels bruine suiker en 3 teentjes knoflook. 
Marineer de biefstukken hier circa 8 uur in.
Verdeel alle groenten over 2 grote borden.
Dep de biefstukjes schoon en droog en grill ze 3 minuten aan iedere kant.
Laat je 5 minuten rusten, ze mogen lauw zijn.
Wrijf in een vijzel de peper fijn met de limoensap, 3 eetlepels vissaus en 0,5 eetlepel suiker.
Desgewenst kun je daar ook nog knoflook aan toevoegen.
Schep de dressing over de salade.
Snijd de biefstuk in dunne plakjes en leg ze op de salade.
Garneren met geknipte koriander.
									Marineer de biefstukken hier circa 8 uur in.
Verdeel alle groenten over 2 grote borden.
Dep de biefstukjes schoon en droog en grill ze 3 minuten aan iedere kant.
Laat je 5 minuten rusten, ze mogen lauw zijn.
Wrijf in een vijzel de peper fijn met de limoensap, 3 eetlepels vissaus en 0,5 eetlepel suiker.
Desgewenst kun je daar ook nog knoflook aan toevoegen.
Schep de dressing over de salade.
Snijd de biefstuk in dunne plakjes en leg ze op de salade.
Garneren met geknipte koriander.
                    
fabita zegt: