KookJij

Witloofrolletjes met zalm

Een heerlijk witloofrolletjes met zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Aldi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witloofrolletjes met zalm te bereiden

Snij de bittere kern onderaan uit het witloof. Verhit de BRATELLA culinair in een pan en stoof het witloof gedurende een 20-tal minuten aan alle kanten aan tot ze licht glazig ziet. Haal uit de pan, laat het witloof even uitlekken en vang het braadvocht op. Wikkel het witloof in een plak gerookte zalm en kruid met peper. Verwarm de mascarpone en de room op een zacht vuurtje en kruid dit mengsel met peper en nootmuskaat. Vet een vuurvaste schotel in met boter en leg daarin de omwikkelde witloofrolletjes. Giet de mascarponesaus over de witloofrolletjes. Werk af met de geraspte emmentaler en laat dit gerecht gedurende een 10-tal minuten bakken in een voorverwarmde oven (180°).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Bedankt Els;)
Els

Els zegt:
Lijkt me erg lekker. Dus maar bij mijn favo's gezet.;)