KookJij

Witlofspaghetti

Een heerlijk witlofspaghetti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witlofspaghetti te bereiden

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak. Bak ondertussen de knoflook,sjalot met zout in 2 theelepels olijfolie. Voeg de witlof toe en bak het kort tot de bladeren slap beginnen te worden. Voeg de aceto balsamico toe en bak het nog even door. Voeg zwarte peper toe en haal de pan van het vuur af. Giet de spaghetti af en roer er de overgebleven olijfolie en knoflook door. Opdienen met de witlof erover verdeeld.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst