KookJij

Warme mojo met krab en limoen

Een heerlijk warme mojo met krab en limoen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Selección Culinaria, door mij vertaald en aangepast
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Warme mojo met krab en limoen te bereiden

Oven op 170°C, 40 gram boter in een pan smelten en hierin op zacht vuur de knoflook en de sjalotjes fruiten tot ze zacht zijn.
Toevoegen: mosterdpoeder + cayennepeper en de slagroom. Dan al kloppend de zachte roomkaas beetje bij beetje erbij doen.
Als de roomkaas is opgenomen in de saus dan kun je de Cheddarkaas al roerend toevoegen. Laat dit mengsel 2 à 3 minuten op zacht vuur sudderen, maar blijf roeren.
De pan van het vuur halen en het krabvlees + limoensap + Worcestersaus + 2 tl dragon goed erdoor roeren
Op smaak brengen met zout en zwarte peper.
Goed mengen en dit mengsel overdoen in een ovenschaal en dit even apart wegzetten.
40 gram boter in een pannetje smelten en paneermeel + de peterselie + 1 tl dragon erbij en goed roeren zodat het goed gemengd wordt.
Verdeel het paneermeelmengsel over de krabschotel en schuif deze in de oven voor ± 15 minuten of tot de bovenkant een mooie kleur heeft gekregen.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Warm serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst