Recept
« Terug naar recepten
					
						warme ananas
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			warme ananas
Een heerlijk warme ananas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe warme ananas te bereiden
Schil de ananas en verwijder de ogen. Snijd hem kruislings in 6 stukken. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie, vouw een opstaande rand langs de zijkanten en vet die in met de gesmolten boter. Verwarm de grill voor. Leg de ananas op de folie. Bestrijk hem met boter, Doe de gember, suiker en kaneel erop, besprenkel met siroop en zet het gerecht 7 min onder de grill. Snijd intussen een paar reepjespapaja af en zet ze apart. Meng de rest met het appelsap in de keukenmachine. Zeef dit mengsel en roer het sap van de gegrilde ananas erdoor. Serveer de ananas met de saus, gedecoreerd met papaja en munt
									
                    