Recept
« Terug naar recepten
Visfilets met kruiden
PT30M
Visfilets met kruiden
Een heerlijk visfilets met kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilets met kruiden te bereiden
Snij de visfilets in blokjes en besprenkel met citroensap.
Bieslook fijn knippen, basilicum en salie fijn hakken. Ui en knoflook fijn snipperen. De witte wijn, bouillon en room in de kookpan doen, ui en knoflook toevoegen en aan de kook brengen. Voeg de visblokjes toe en laat het geheel ongeveer 6 minuten onder deksel zacht sudderen. Breek de maïzena in water, roer door de bouillon, voeg de gehakte kruiden toe, meng voorzichtig, breng op smaak met peper, laat nog even doorwarmen en dien op.
Bieslook fijn knippen, basilicum en salie fijn hakken. Ui en knoflook fijn snipperen. De witte wijn, bouillon en room in de kookpan doen, ui en knoflook toevoegen en aan de kook brengen. Voeg de visblokjes toe en laat het geheel ongeveer 6 minuten onder deksel zacht sudderen. Breek de maïzena in water, roer door de bouillon, voeg de gehakte kruiden toe, meng voorzichtig, breng op smaak met peper, laat nog even doorwarmen en dien op.