KookJij

Varkensspies met peterseliesaus

Een heerlijk varkensspies met peterseliesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensspies met peterseliesaus te bereiden

Schep olijfolie, sap en rasp van de citroen, zout, peper, gemberpoeder en cayennepeper of paprikapoeder door het vlees.
Rijg de blokjes vlees aan de spiesjes.
Verwarm een grill of grillpan voor en verwarm tegelijkertijd de frituur olie.
Grill het vlees 12-15 minuten en keer het regelmatig om.
Meng intussen yoghurt met knoflook, peterselie, peper, zout.
Bak de friet.
Serveer de spies met de friet, peterseliesaus en de sla met vinaigrette of sla saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst