Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje a la farce
PT90M
Varkenshaasje a la farce
Een heerlijk varkenshaasje a la farce recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 tot 6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
http://www.bloggen.be/macuisine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje a la farce te bereiden
Maak de farce zoals onder vermeld staat met de krulpeterselie, olijfolie en 2 teentjes knoflook. Snij overtollig vet van de varkenshaasje en schroei ze 4 minuten aan elke zijde aan in boter. Leg de varkenshaasje in een ingevette bakblik en plaats de farce op elk varkenshaasje en bak de varkenshaasje in een voorverwarmde oven van 190°C gedurende 50 minuten als u het vlees doorbakken wilt. Laat de varkenshaasje daarna 10 minuten rusten onder zilverfolie en snij ze daarna in dikke plakken en dien op. Lekker met princessboontjes met Franse dressing en kroketjes.
Monique zegt:
Die ingrediënten grof snijden,mengen en de varkenshaas ermee bedekken