KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Varkenshaasje a la farce

Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 4 tot 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: http://www.bloggen.be/macuisine
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Maak de farce zoals onder vermeld staat met de krulpeterselie, olijfolie en 2 teentjes knoflook. Snij overtollig vet van de varkenshaasje en schroei ze 4 minuten aan elke zijde aan in boter. Leg de varkenshaasje in een ingevette bakblik en plaats de farce op elk varkenshaasje en bak de varkenshaasje in een voorverwarmde oven van 190°C gedurende 50 minuten als u het vlees doorbakken wilt. Laat de varkenshaasje daarna 10 minuten rusten onder zilverfolie en snij ze daarna in dikke plakken en dien op. Lekker met princessboontjes met Franse dressing en kroketjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst