KookJij

Varkensgehakt in thaise tomatensaus

Een heerlijk varkensgehakt in thaise tomatensaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensgehakt in thaise tomatensaus te bereiden

Pel en snipper de sjalotjes.Snijd de spaanse pepers overlangs doormidden,verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees fijn.Verwijder de harde delen van het citroengras en snijd de stengels fijn.Wrijf de garnalenpasta ineen vijzel fijn.Voeg de sjalot,pepers en citroengras toe en wrijf alles tot een gladde pasta.Pel en snipper de knoflook.Maak de tomaten schoon en snijd ze in stukjes.Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook.roerbak de kruidenpasta mee tot hij gaat geuren.Voeg het gehakt toe en bak dit al omscheppend rul.Schep de tommat,suiker,vissaus en 1 deciliter water door het gehakt.Laat het geheel zachtjes sudderen tot er een gebonden saus ontstaat.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst