Recept
« Terug naar recepten
					
						varkensgebraad met apfelcorn
						PT70M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			varkensgebraad met apfelcorn
Een heerlijk varkensgebraad met apfelcorn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 70 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Duitsland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									vlees.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe varkensgebraad met apfelcorn te bereiden
Bestrooi de varkensrib met zout en zwarte peper uit de molen. Braad de varkensrib aan in 60 gr hete boter. Voeg het restant van de boter toe. Schik het spek op het vlees. Braad de varkensrib gedurende 50 min gaar in een voorverwarmde oven van 170 graden. Haal de varkensrib uit de braadslede en laat deze afgedekt in aluminiumfolie 10 min rusten voor het aansnijden. Snijd de kastanjechampignons in vieren. Voeg de apfelcorn en de kalfsfond bij de braadboter. Breng aan de kook, Eventueel overgieten in een pannetje. Voeg de champignons, appels en slagroom toe. Laat het geheel even doorkoken. Breng het op smaak met zout en peper.
									
                    