KookJij

Varkensfilet op oma's wijze

Een heerlijk varkensfilet op oma's wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensfilet op oma's wijze te bereiden

Kook de aardappelen halfgaar, giet af en snij in blokjes.
Verhit boter in de wok en roerbak de blokjes aardappelen gedurende 3 minuten, voeg in vier gesneden champignons, reepjes oesterzwammen, gesnipperde look, spekblokjes en in reepjes gesneden peultjes toe, vervolgens het vlees, een beetje water, peterselie of kervel en graanmosterd. Roerbak het geheel en laat goed doorwarmen, breng op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst