Recept
« Terug naar recepten
Varkensfilet met groentebolognese
PT30M
Varkensfilet met groentebolognese
Een heerlijk varkensfilet met groentebolognese recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
330 kCal energie
20 Gram eiwit
7 Gram vet
45 Gram koolhydraten
20 Gram eiwit
7 Gram vet
45 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Appetito
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensfilet met groentebolognese te bereiden
Was de prei en snijd hem in dunne ringen.
Schil de wortels en de knolselderij en snijd hem in blokjes
Verhit 1 tl olie.
Roerbak de groenten en breng ze op smaak met zout, peper en paprikapoeder.
Roer de tomatenpuree erdoor en laat hem kort meebakken.
Roer de tomaten en de oregano erdoorheen en breng het geheel aan de kook.
laat de saus op laag vuur 8-10 min. koken met het deksel op de pan.
Kook de pasta gaar in ruim kokend water met flink wat zout.
Dep de filetlapjes eventueel droog.
Verhit 1 tl olie.
Bak de filetlapjes ca 2 min. per kant.
Bestrooi ze met zout en peper.
Giet de pasta af, maak de borden op en garneer met verse oregano
Schil de wortels en de knolselderij en snijd hem in blokjes
Verhit 1 tl olie.
Roerbak de groenten en breng ze op smaak met zout, peper en paprikapoeder.
Roer de tomatenpuree erdoor en laat hem kort meebakken.
Roer de tomaten en de oregano erdoorheen en breng het geheel aan de kook.
laat de saus op laag vuur 8-10 min. koken met het deksel op de pan.
Kook de pasta gaar in ruim kokend water met flink wat zout.
Dep de filetlapjes eventueel droog.
Verhit 1 tl olie.
Bak de filetlapjes ca 2 min. per kant.
Bestrooi ze met zout en peper.
Giet de pasta af, maak de borden op en garneer met verse oregano