KookJij

Varkensfilet met appel en mosterdsaus

Een heerlijk varkensfilet met appel en mosterdsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensfilet met appel en mosterdsaus te bereiden

Verhit 1 el. boter in de wok en bak hierin de geschilde appelschijfjes met suiker gedurende 2 minuten, hou apart.
Voeg de rest van de boter toe en bak hierin de dunne plakjes vlees samen met de fijngehakte ui, tot het vlees goudbruin is. Voeg cognac toe samen met de mosterd en de room, meng het geheel, breng aan de kook en laat 1 minuut op een laag vuur sudderen. Roer de gehakte peterselie erdoor, breng op smaak met peper en zout en meng de appelschijfjes erdoor. Dien op met wilde rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Ellebel

Ellebel zegt:
Zal ik doen :p:)
tommeke

tommeke zegt:
Steeds mijn zelfde vraag aan ieder die reageert, Geef je een reactie of je het lekker, lekkerst of niet lekker vond ? Grtjes. Jeannine alias Tommeke
Ellebel

Ellebel zegt:
Lijkt mij heerlijk, mvg, Ellebel