Recept
« Terug naar recepten
Traditionele pesto alla genovese
PT15M
Traditionele pesto alla genovese
Een heerlijk traditionele pesto alla genovese recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Traditionele pesto alla genovese te bereiden
Vijzel;Doe de pijnboompitten en kaas in een vijzel en wrijf ze fijn.voeg steeds een beetje olie toe totdat er een dikke saus ontstaat.Pers de knoflook erbij en voeg in porties de basilicumblaadjes toe en draai ze onder druk door de saus.Voeg zout naar smaak toe.Keukenmachine:Doe alle ingrediënten in één voor één in de keukenmachine,beginnend met de pitjes en kaas.Schenk de olijfolie er telkens in kleine scheutjes bij,
Hamp zegt:
Groet Hamp