KookJij

Tonijnsteak puur natuur met pasta, frisse groenten vergezeld met roquefortkaas

Een heerlijk tonijnsteak puur natuur met pasta, frisse groenten vergezeld met roquefortkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijnsteak puur natuur met pasta, frisse groenten vergezeld met roquefortkaas te bereiden

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Sjalotje fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Pepertje ontdoen van zaadjes en zeer fijn snijden.
Groenten beetgaar opwokken en kruiden.
Voeg de room en kaas toe en roer voorzichtig om.
Tonijnsteaks kruiden en enkele minuten bakken in olijfolie met boter. Deze mag nog rose zijn vanbinnen.
Serveer zeer warm en werk af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst