KookJij

Teriaki Kip Wok met Basmati rijst sperziebonen

Kip, heerlijk met basmatirijst. In dit recept ook een heerlijke combinatie met sperziebonen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Teriaki Kip Wok met Basmati rijst sperziebonen te bereiden

Bak de kip op hoog vuur gaar.
Voeg de gesnipperde ui toe en bak deze ca. 2 minuten mee. Voeg vervolgens de champignons toe, bak deze 5 minuten mee. Voeg vervolgens de paprika toe, bak deze 3 minuten mee. Voeg op het laatst de sperciebonen toe en bak deze ook 10 minuten mee. Voeg op het laatst de teriaki saus (naar smaak) toe en laat alles ca. 2 minuten pruttelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Liske

Liske zegt:
Lijkt me wel lekker, ook voor op de camping als je maar 1 gaspitje hebt. Misschien kun je dan de rijst er ook in meebakken en garen?
Janny

Janny zegt:
Wij eten geregeld teriaki maar met biefstuk en nu met boontjes heerlijk.