KookJij

Tartaar van Crab-garnalen en avocado

Een heerlijk tartaar van crab-garnalen en avocado recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tartaar van Crab-garnalen en avocado te bereiden

Halveer de avocado's in de lengte en verwijder de pit.
Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en meng met ongeveer 5 el. limoensap.
Snijd de garnalen en crab in stukjes en meng met de avocado.
Breng op smaak met peper en zout en spatel er 2 ½ el. olijfolie doorheen.
Zet een kookring op het bord vul deze, over 10 porties verdeeld, met de tartaar en druk
de massa licht aan.
Til de ring voorzichtig op en zorg ervoor dat het tartaartje intakt blijft.
Bedruppel met een klein beetje olie.
Schep een el. créme fraîche en een tl. zalmeitjes op het tartaarje.
Garneer met dille en 2 partjes limoen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst