KookJij

Stevige Chocolade pudding

Een heerlijk stevige chocolade pudding recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stevige Chocolade pudding te bereiden

zet de melk op het vuur (laag) maar zorg dat je 1 grote kop melk achter de hand houd ( van dezelfde liter)
doe de rest van de ingredienten in een grtote mixkom en voed daar een beetje melk UIT DE PAN!! bij en klop dit met de mixer tot het een gladde substantie is
giet het geheel in de pan bij de melk en gebruik de melk uit de beker om de mixkom goed leeg te maken dus het plakkende restje even met een garde met het beetje melk samenvoegen en ook in de pan doen
het vuur hoog zetten.
en het hele spul al roerend verwarmen.
op een gegeven moment wordt de substantie in de pan dikker en dikker op het moment dat het klonterig begint te lijken in de pudding vorm gieten en buiten zetten ( niet afdekken)
na ee uur buiten te hebben gestaan een dag in de koelkast laten opstijven
serveren met slagroom
eet smakelijk

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

anoniem

anoniem zegt:
moet het perse met en puddingvorm???????????? :?
JR

JR zegt:
Makkelijk te maken, goed gelukt, en heel erg lekker! Zelfs vriend-lief die normaal niet zo van chocolade toetjes en slagroom houdt, kan er geen genoeg van krijgen!!!