KookJij

Spinazie met rozijnen en pijnboompitten

Een heerlijk spinazie met rozijnen en pijnboompitten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spinazie met rozijnen en pijnboompitten te bereiden

Verhit de olie in de koekenpan en bak de pijnboompitten hierin in korte tijd bruin. haal ze uit de pan en leg ze apart. Bak in de zelfde olie de blokjes ham. Goed roeren.Laat de rozijnen goed uit lekken, bak ze even mee met de ham. Doe ze dan bij de pijnboompitten. Zet het vuur op de hoogste stand en bak de drooggedepte spinie beetje bij beetje. Goed blijven roeren zodat het vrijkomend vocht snel verdampt. Voeg de ham, pijnboompitten en rozijnen toe als de spinazie goed is geslonken. Voeg zout en vers gemalen peper toe. Direct opdienen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst